Generelle betingelser


Virksomhedsoplysninger

CM grafisk
Odensevej 26
4700 Næstved
Danmark

CVR: 31844649

Tlf.: 61 653 654
cm@cmgrafisk.dk

Priser
Alle priser på cmgrafisk.dk er gældende udsalgspriser i danske kroner inkl. 25 % moms. Der tages forbehold for trykfejl, opdateringsfejl og prisændringer.

Betaling
Det er som kunde muligt vælge mellem flere betalingsformer. Man kan betale med de mest almindelige betalingskort, man kan få en faktura, som kan betales via netbank eller mobilepay eller man kan få en elektronisk faktura med EAN nummer. Først når betalingen er registreret, sættes produktionen i gang. Både plakater og lærreder trykkes i Danmark og alle bliver først trykt efter bestilling.

Levering og leveringsomkostninger
Både plakater og lærreder sendes i skånsom emballage og som pakke, der gør at de kan spores via Track&Trace. Både plakater og lærreder produceres i Danmark og da de først bliver produceret efter betaling, må der påregnes op til 8 dages leveringstid.

Returnering af varer
Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere det købte inden 14 dage efter modtagelsen. Hvis du returnerer, skal varen/varerne være i væsentlig samme stand som ved modtagelsen og gerne ledsaget af en kopi af din faktura.

Du kan fortryde et køb ved at:
1) nægte at modtage varen.
2) overdrage varen til postvæsenet.
3) returnere varen på den angivne adresse.

Fragtomkostningen ved at returnere varen til CM grafisk påhviler dig som forbruger. Såfremt det returnerede opfylder kravene, vil du inden 14 dage fra vi har modtaget varen, modtage en anvisning af det betalte beløb.

Send varen til:
CM grafisk
Odensevej 26
4700 Næstved

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles på telefon 61 653 654 eller pr. e-mail: cm@cmgrafisk.dk

Du kan udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur med tydelig fejlbeskrivelse. Du får naturligvis dine forsendelsesomkostninger tilbagebetalt, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare, frem for at betale købssummen tilbage.

Send varen til:
CM grafisk
Odensevej 26
4700 Næstved

Persondatapolitik
Dine personlige oplysninger som navn, adresse, telefon nr. osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges kun til at ekspedere din bestilling. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år.
Vi videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand. Ifølge Persondataloven har du mulighed for indsigt og indsigelse overfor de oplysninger, der vedrører dig.